Ποιοί είμαστε

Ιστορικό

Ξεκινώντας πριν από είκοσι χρόνια, όταν ακόμα η γραφιστική ήταν επι του σχεδιαστηρίου οραματιζόμασταν μια εποχή όπου η τεχνολογία θα βοηθούσε να κάνουμε γρηγορότερα το δημιουργικό μας. Αυτή η εποχή δεν άργησε να έρθει και παρατηρόντας τις εξελίξεις εμπιστευτήκαμε την τεχνολογία και την εισάγαμε στον χώρο μας. Από τότε τα πράγματα έγιναν λίγο πιο εύκολα, και λέμε λίγο γιατί εξακολουθούμε να υποστηρίζουμε ότι απλά έχουμε ένα πιο γρήγορο και αξιοπιστο εργαλείο στα χέρια μας, τίποτα παραπάνω.

Η ανανέωση σε χώρο και σε προσωπικό ήταν η επόμενη φυσική εξέλιξη. Πλέον η Promopen έγινε ομάδα. Αναζητώντας την καλύτερη δημιουργικά λύση για τον κάθε πελάτη μας, αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε το δημιουργικό μας τμήμα. Αμέσως επόμενη “φυσική” εξέλιξη η δημιουργία τμήματος υποστήριξης των πελατών μας στο διαδίκτυο.

Ήταν 1998 η χρονολογία που δειλά δειλά αρχίσαμε να συμμετέχουμε σε κάτι τόσο καινούργιο, όπως ήταν τότε το διαδίκτυο για την Ελλαδα. Μετά από εννιά χρόνια, είμαστε πλέον σίγουροι ότι έχουμε γίνει ένα με την εποχή που ζούμε και κινούμαστε το ίδιο γρηγορα με αυτήν. Με υπηρεσίες που είναι ανταγωνιστικές σε ποιότητα, ευελιξία και τιμολογιακή πολιτική πιστεύουμε ότι κάθε χρόνο το κομμάτι της επιχείρησης που ασχολείτε με τον Σχεδιασμό, την αναπτυξη και την φιλοξενία γίνεται ολοένα και πιο δυνατό.

Στόχοι μας

Να συνεχίζουμε να είμαστε υγιείς επιχείρηση τροφοδοτώντας του πελάτες μας δημιουργικά, καταφέρνοντας να τους κάνουμε περισσότερο ανταγωνιστικούς σε αυτή την πολύ κρίσιμη για όλους περίοδο. Η σχέση της απόλυτα δημιουργικά λύσης με το μικρότερο δυνατό κόστος να είναι κάτι που λόγω της πολυετούς εμπειρίας μας θα δρα αποκλειστικά προς όφελος του πελάτη μας.
Να τηρήσουμε τις χρονικές δεσμεύσεις που έχουν συμφωνηθεί, να είμαστε γρήγοροι και φερέγγυοι, ακολουθώντας τις οικονομικές σας απαιτήσεις.

Γιατί Promopen;

Η 20ετής πείρα μας σας εξασφαλίζει την σωστή διεκπεραίωση της παραγγελίας σας. Γνωρίζοντας ότι ο χρόνος σας είναι περιορισμένος, φροντίζουμε να σας διευκολύνουμε προσαρμόζοντας το ωράριό μας σύμφωνα με το πρόγραμμα σας. Γνωρίζοντας τον χώρο έχουμε την λύση για οποιαδήποτε διαφημιστική ηλεκτρονική κίνηση.

Δοκιμασμένη συνταγή.

Καλέστε μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

  • +30 6945496061

Εγγραφείτε και λάβετε δωρεάν μελέτη SEO για το website σας

ΕΓΓΡΑΦΗ

(Δεν θα κοινοποιήσουμε τα δεδομένα σας σε κανέναν)