Κατασκευή ιστοσελίδων

– – – Γενικά
Tο 1998, το Internet ήταν πολύ διαφορετικό απ’ ότι σήμερα. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στην προώθηση των μηνυμάτων που ήθελαν οι πελάτες μας να προβάλουν ξεκινήσαμε να τους υποστηρίζουμε και ηλεκτρονικά. Με κύρια προτεραιότητα τις ανάγκες του πελάτη και αναλύοντας τον ανταγωνισμό του καταφέρνουμε μέχρι σήμερα να προβάλουμε δυναμικά και άμεσα τις υπηρεσίες ή και τα προϊόντα του. Η κατασκευή ενός website αναλύεται λίγο πολύ στα στάδια που ακολουθούν:

– – – Ενημέρωση ( Briefing )
Το στάδιο της ενημέρωσης είναι το σημαντικότερο. Θέλουμε να κατανοήσουμε το αντικείμενο του πελάτη σαν να ήμασταν συνέταιρος του. Μελετώντας τις προωθητικές του ενέργειες και τον ανταγωνισμό του, αναλύοντας το target group και τις ανάγκες του, είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε κάτι περισσότερο από ένα εταιρικό προφίλ. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ευέλικτα δυναμικό εργαλείο πώλησης!

– – – Σχεδιασμός ( web design )
Κάθε σχεδιασμός είναι διαφορετικός. Ως δημιουργικό γραφείο δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στον εικαστικό χαρακτήρα ενός διαδικτυακού τόπου. Το website αποτελεί σχεδιαστική συνέχεια της έντυπης παρουσίας του πελάτη, με σκοπό να υπάρχει μια συνέπεια και μια χάραξη ενιαίας επικοινωνιακής πολιτικής.

– – – Χρηστικότητα ( website navigation )
Χρησιμοποιώντας τον σχεδιασμό έχουμε σαν στόχο ο χρήστης να βρει εύκολα και άμεσα αυτό που ψάχνει. Γνωρίζοντας την ψυχολογία του άπειρου αλλά και του έμπειρου χρήστη δημιουργούμε ιστοσελίδες με ξεκάθαρα μονοπάτια πληροφόρησης και πληροφορίας.

– – – Προγραμματισμός ( web development )
Ένας ακόμα πολύ σημαντικός παράγοντας για την υλοποίηση ενός website. Η ταχύτητα που “κατεβαίνει” η ιστοσελίδα στο μηχάνημα του χρήστη, εξαρτάται και από τον προγραμματισμό της. Έξυπνος σχεδιασμός της εφαρμογής έχει σαν αποτέλεσμα άμεσα και εύστοχα αποτελέσματα, γρήγορη ταχύτητα και σταθερότητα. Είναι ο κύριος παράγοντας αξιοπιστίας ενός διαδικτυακού χώρου.

– – – Συντήρηση – Υποστήριξη ( support )
Ένα website δεν σταματάει όταν τελειώσει η κατασκευή του. Σε συνεννόηση με τον πελάτη ανανεώνεται, ενημερώνεται και αλλάζει σύμφωνα με τις ανάγκες που προκύπτουν. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα ενημερώνονται μηχανές αναζήτησης, γίνεται συντήρηση και backup της βάσης δεδομένων ( σε περίπτωση δυναμικού περιεχομένου ) αλλάζουν τομείς με χαμηλή επισκεψημότητα που “προδίδουν” τα στατιστικά μας, δημιουργούνται διαφημιστικά (banners) κ.α.

– – – Ε-commerce
Όλο και περισσότερες εταιρείες στρέφονται στην δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων. To δημιουργικό και προγραμματιστικό μας τμήμα μετά από ενημέρωση (briefing) προχωρούν στην ανάπτυξη εφαρμογής που έχει σκοπό την πώληση προϊόντων online. To Internet γίνεται έτσι ένα πραγματικό “υποκατάστημα” με βιτρίνα και πωλητή που είναι πάντα εύκαιρος και πάντα έτοιμος να λύσει στο καταναλωτή οποιοδήποτε ζήτημα. Δοκιμάστε το!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Διαφημιστικά ηλ/κά μυνήματα
Το δημιουργικό τμήμα της εταιρείας είναι σε θέση να δημιουργήσει διαφημιστικά μυνήματα για κάθε σας ανάγκη. Σε συνεργασία με το τμήμα Web, προσαρμόζεται το δημιουργικό μύνημα στους ηλεκτρονικούς άγραφους νόμους σχεδιασμού και κατόπιν συννενόησης αποστέλλουμε* – κατα περίπτωση – το μύνημα σας σε λίστα με το πελατολόγιο σας.

Κατασκευή NewsLetter
Με εικαστικό χαρακτήρα και σε εβδομαδιαία ή και ημερήσια βάση αποστέλλουμε μεσω ηλεκτρονικού ταχυδρομίου στα μέλη ή πελάτες σας νέα που αφορούν τον κλάδο σας η την εταιρεία σας συγκεκριμένα.

Marketing Consulting
Μελετώντας τις ανάγκες σας και τον ανταγωνισμό σας, προτείνουμε με ποιο τρόπο πρεπει να κινηθείτε για να εξελίξετε το διαδικτυακό σας προφίλ. Ανανεώνουμε το υλικό σας, μελετάμε τις μηχανές αναζήτησης σε τακτά χρονικά διαστήματα, βελτιστοποιούμε την θέση της εταιρείας σας στα αποτελέσματα των μηχανών, προτείνουμε διαδικτυακούς τόπους για την προώθηση σας.

* Έχοντας την έγγραφη διαβεβαίωση του πελάτη ότι οι αποδέκτες ( πελάτες – μέλη ) των ηλεκτρονικών διευθύνσεων που θα δεχτούν την αποστολή, έχουν πλήρη γνώση και δεν ενοχλούνται σε καμία περίπτωση.

Δοκιμασμένη συνταγή.

Καλέστε μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

  • +30 6945496061

Εγγραφείτε και λάβετε δωρεάν μελέτη SEO για το website σας

ΕΓΓΡΑΦΗ

(Δεν θα κοινοποιήσουμε τα δεδομένα σας σε κανέναν)